Deschis: 06:00 - 22:30
Telefon: 0726 124 515

Despre noi

„Nu poate fi vreo schimbare exterioară până ce nu e o schimbare interioară. Precum înăuntru, aşa şi afară.” – Neville Goddard

Ne plac schimbările, ele sunt motorașul care duc o lume întreagă înspre dezvoltare și progres, fie el unul personal, fie unul colectiv. Nevoia de schimbare este, de altfel, cea care ne-a mobilizat și pe noi, cei din echipa Personal Training Studio by Emilia, să pornim într-o călătorie frumoasă în care avem ocazia să aducem schimbări pozitive și în viețile altora. Și, de ce nu, poate și în viața ta.

Cum a pornit totul și care e povestea noastră?

Povestea noastră începe cu doar 3 antrenori, Emilia Cotul, fondatoarea acestui concept, fiind unul dintre aceștia. Credem cu tărie că o schimbare autentică înseamnă mai mult decât o schimbare fizică sau o schimbare pe un singur plan. Schimbările care te pot influența în mod pozitiv sunt acele schimbări complete, pe mai multe planuri ale vieții tale.

Încă de la început, așadar, ne-am propus să punem în mișcare un concept unic în România: să creăm un singur loc în care tu, cel care simți nevoia să-ți îmbunătățești calitatea vieții, să beneficiezi de o largă diversitate de antrenamente sportive (fitness, pilates, yoga, dansuri sportive) cu antrenor personal, precum, totodată, să te bucuri de sprijin și în alte aspecte, cum ar fi consultații nutriționale și psihologice motivaționale, sfaturi pentru un stil de viață sănătos sau îndrumare pentru o schimbare totală de look și stil vestimentar.

Prin ce schimbări am trecut și cu ce ne putem mândri?

În decursul primului an de activitate, am reușit chiar mai mult decât am fi visat!
Astfel, de la 3 antrenori, momentan am ajuns să avem o echipă formată din 6 antrenori – îți povestim mai jos despre ei și te invităm să-i cunoști pe fiecare în parte: aici .
După acest prim an de activitate, ne-am dezvoltat și ca spațiu: de la 60mp, cât aveam disponibili în primul nostru studio, acum avem la dispoziție un total de 260mp, în două studio-uri, căci din luna martie 2017, am deschis cu mult entuziasm și al doilea Personal Studio Training by Emilia.
Ce-am putea să îți spunem despre studio? Poate faptul că este amenajat într-un stil aparte, este un spațiu deschis și prietenos ce reflectă perfect atitudinea noastră față de clienți, pe care-i simțim și ni-i apropiem ca pe niște prieteni.
Sentimentul de mulțumire îl avem de fiecare dată când reușim să aducem schimbările pozitive pe care ți le dorești în viața ta, când știm că împreună, cot la cot, te ajutăm să devii varianta ta mai bună.
Echipă bună facem deci cu voi, cei care ne treceți zi de zi pragul. Numărul clienților noștri s-a triplat, însă dacă vorbim de numere, ne putem mândri, de fapt, cu retenția foarte mare de clienți.
Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că cei care își doresc o schimbare autentică în viața lor și vin la noi pentru acest lucru, rămân alături de noi pe termen lung și foarte lung.

Echipa noastră de antrenori

Pentru schimbări, ai nevoie adesea de îndrumători de nădejde, oameni care au trecut și ei prin ceea ce treci tu și care au învățat cum să-i ajute pe ceilalți.
Vei descoperi în echipa noastră de antrenori tipologii aparte și stiluri diferite, vei descoperi personalități diferite și specializări inedite. În fiecare antrenor, vei putea regăsi, totodată, și un mentor, o persoană capabilă să te îndrume și să te motiveze pentru o schimbare completă în viața ta.
Sunt antrenori cu o experiență de până la 17 ani în domeniile lor de activitate. Te invităm să-i cunoști și să înveți tot ce-i mai bun de la fiecare dintre ei: aici .

Cui ne adresăm, cine poate veni la Personal Training Studio by Emilia?

Răspunsul foarte scurt ar fi: ție, ne adresăm ție, celui care își dorește să schimbe ceva în stilul de viață personal.

Ne adresăm inclusiv adolescenților, femeilor însărcinate sau proaspetelor mămici, inclusiv copiilor mici (începând de la 4 ani în sus).

De altfel, avem programe și abonamente special create pentru aceste grupuri de persoane, cum ar fi abonamentul pentru mamă + copil vezi abonamente .

Așa că așteptăm să ne cunoaștem, să ne spui ce stil de viață ți-ai dori, iar noi să te ajutăm să ajungi acolo.

Ce anume ne deosebește de oricare altă sală de fitness?

Avem un concept unic pentru tine, la ora actuală – unic în România. Tocmai pentru că nu suntem clasica sală de fitness, deși suntem conștienți că există tendința naturală de a clasifica și, din moment ce antrenamentele sportive sunt la ordinea zilei și la noi, putem fi adesea confundanți cu o sală de fitness.

Cum spuneam, noi credem în ideea unei schimbări complete, nu doar corporale, ci și o schimbare a stilului de viață, a înfățișării, a stării de spirit, a atitudinii. Alegem sportul ca unul dintre mijloacele de a genera schimbările dorite, însă îți putem oferi mai mult de-atât.